Često postavljana pitanja


1. Koliko dugo trebam čekati na isporuku?

HRVATSKA
Nakon što smo zaprimili Vašu narudžbenicu i uplatu, roba se šalje već isti dan (u slučaju da ste naručili tijekom radnog vremena) ili sljedeći dan, nakon čega kurirska služba dostavlja paket na Vašu adresu u roku od 2 dana (za gradove) ili 3 dana (manja mjesta i sela).

INOZEMSTVO
Pošiljke u inozemstvo šaljemo servisom Hrvatske pošte. Ili po dogovoru.
Okvirni rokovi prijenosa/uručenja međunarodnih pošiljaka su sljedeći:
Europa: D + 3 do 7 dana
Svijet: D + 10 do 20 dana
U rokove prijenosa/uručenja pošiljaka ne ubraja se dan prijma pošiljke (D); vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja; vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu nastalog bez krivnje Hrvatske pošte; neradni dani i dani kada se ne obavlja uručenje poštanskih pošiljaka; kao i vrijeme trajanja carinskog postupka u odredišnoj zemlji.


2. Uključuju li vaše cijene PDV?
Sve cijene izražene su s uključenim PDV-om od 25%.
Međutim, molimo da uzmete u obzir da kada je paket naručen u inozemstvo, naše cijene ne uključuju moguće lokalne poreze u dotičnoj državi.


3. Zanima me je li moguće izraditi logo firme na vaše artikle?

"Dendi" d.o.o. djeluje već dugi niz godina dajući usluge izrade/oslikavanja bilo kakvih natpisa i loga po željama. Pogledajte neke naše uradke u rubrici - PERSONALIZIRANI MOTIVI.
Pošaljite nam sliku loga i Vaš upit na e-mail, te ćemo Vam dati detaljnije informacije što se tiče cijena te vremena izrade.


4. Je li moguće izraditi moj dizajn - želju na vaše artikle?
"Dendi" d.o.o. ispunjava skoro svaku Vašu želju 'custom-made' proizvoda. Direktni smo proizvođač - radimo bilo kakve natpise i motive po željama. Pogledajte neke naše uradke u rubrici - PERSONALIZIRANI MOTIVI.
Pošaljite nam sliku onog što želite i Vaš upit na e-mail ili ispunite formular na našoj kontakt stranici i javit ćemo Vam se u najbržem mogućem roku.